Ricice moje rodno mjesto

Ricice selo pripada zupi Nova Bila. Smjesteno izmedju Travnika i Viteza. Granici sa sljedecim selima:Pokrajcici, Podolac, Brankovac,Kula. Kao i svako vece selo i Ricice imaju svoje zaseoke: Bikici, Andrici, Djepine, Perici, Lovici. Moja obitelj je iz Bikica.

Vrati me na pocetnu stranicu

28 rujna 2008

40-ti rodjendan strica Zlatka


Za pogledati cijeli album kliknuti na sliku

Dali ima ista ljepse kad te netko lijepo iznenadi ili kakav je osjecaj kada ti nekom priredis lijepo iznenadjenje? Na ovo drugo pitanje odgovor bi nam mogla dati strina Ankica. Ona je u subotu, 27.09.2008 uz Aninu i Robertovu pomoc, svom muzu Zlatku za njegov cetrdeseti rodjendan priredila pravo iznenadjenje. Oni su to uspjeli sve organizirati bez da je stric ista skuzijo. Strina je pronasla salu, pozvala goste pripremila veceru i sve je bilo spremno. Najveci problem joj je bio kako Zlatku reci, kako ga dovesti u salu a da nebi u posljednjem trenutko skuzio o cemu se radi.

Sinula joj je genijalna ideja, posto se sala nalazi u muzickoj skoli a Ana svira klavijature rekla mu je da Ana ima koncert u 19 sati. Naravno, sve obaveze koje je imao i neke vrlo bitne odgodio je sto ni u kom slucaju nebi napravio, al koncert je nesto drugo. Iznenadjenju nije bilo kraja, malo su i oci zasuzile kada je usao u salu a umjesto Aninog koncerta gosti zapjevali "sretan ti rodjendan".
Neznam komu je bilo draze, dali Zlatku za koga je to spremano ili Ankici koja je to uspjela na odlican nacin napraviti. Marijo nas je odlicnom muzikom zabavljo dok su stric i njegov kum Eric pjevali.Tako je bilo veselo da sam i ja uzeo mikrofon, nakon godinu dana, kada sam se polomijo na zadnjem koncertu, bacivsi se u publiku s bine a od reflektora nisam vidio da na podijumu nema nikoga (ha ha). Veselili smo se i pjevali do kasno u noc.


Za pogledati video kliknuti na strelicu